1. Goed salaris
Vakmanschap is ons wat waard. Je verdient bij Burgland Bouw daarom beter dan de cao voorschrijft.

2. Uitdagend en gevarieerd
Wij nemen projecten aan die leuk zijn om te bouwen. Geen saaie hallen dus, wel mooie wooncomplexen en scholen of bijvoorbeeld de renovatie van een monumentaal pand.

3. Betrokken van A tot Z
Je werkt van de eerste steen tot aan de laatste schroef aan een bouw. Zo heb je echt eer van je werk en doe je bovendien niet elke dag hetzelfde.

4. Het weekend vrij
We werken hard, maar vinden het belangrijk dat je ook genoeg tijd overhoudt voor jezelf, je vrienden en familie. Daarom houden we de weekenden vrij in onze planning.

5. Beperkte reistijd
Burgland Bouw neemt je niet aan om in de file te staan. We zoeken ons werk in een straal van maximaal 1 uur rijden rond Dodewaard.

6. Leuke uitstapjes
We zijn al in Londen geweest. Ook maakten we me het hele team een trip naar Ameland met overnachting. Bucketlist- tips zijn altijd welkom!

7. Eindejaarsbonus
Succes is een teamprestatie. Dus als er aan het eind van het jaar een mooi resultaat onder aan de streep staat, deel jij daarin mee.

8. Oog voor thuis
Op de verjaardag van je partner bezorgen wij bloemen. Daar scoor je punten mee. Ook organiseren we elk jaar een leuke activiteit voor de volgende generatie Burgland Bouwers.

Scroll

Neem contact op met onze HR-adviseur

Truus van de Bijl
06 15 475 995 of pz@burglandbouw.nl

Bouwers met daadkracht