1. Goed salaris
Bij Burgland Bouw waarderen we vakmanschap en daarom verdien je bij ons meer dan de cao voorschrijft.

2. Uitdagend en gevarieerd
Wij nemen projecten aan die interessant en leuk zijn om te bouwen. Denk aan mooie wooncomplexen, scholen, multifunctionele sportaccommodaties, of de renovatie van monumentale panden. Veel variatie en afwisseling dus!

3. Betrokken van A tot Z
Bij ons werk je aan een bouwproject vanaf de eerste steen tot aan de laatste schroef. Zo ervaar je echt voldoening van je werk en doe je elke dag iets anders.

4. Beperkte reistijd
Bij Burgland Bouw willen we niet dat je urenlang in de file staat. Daarom zoeken we ons werk binnen een straal van ongeveer 1 uur rijden rondom Dodewaard.

5. Leuke uitstapjes
We organiseren regelmatig leuke uitstapjes voor ons team, zoals een tripje naar Ameland met overnachting. Of een dag klimmen en kanoën in de Belgische Ardennen. We staan open voor suggesties van nieuwe avonturen. 

6. Eindejaarsbonus
Succes behalen we als team, als er aan het eind van het jaar een mooi resultaat behaald is ontvang je een mooie bonus als beloning voor onze gezamenlijke inspanningen. 

7. Oog voor thuis
Bij Burgland Bouw vergeten we niet dat er meer is dan werk. Op de verjaardag van je partner bezorgen wij bloemen, en we organiseren ook activiteiten voor de families van onze medewerkers.

Scroll

Neem contact op met ons

0488-417240 of pz@burglandbouw.nl

Bouwers met daadkracht