Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kijken we in eerste instantie dichtbij. Naar onze eigen medewerkers: zij staan centraal. Zij zijn het vertrekpunt van onze organisatie. We investeren intensief in kwaliteit, kwantiteit en vakkennis van onze medewerkers. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn essentiële voorwaarden. Het zorgdragen voor veiligheid en gezondheid van onze medewerkers zien wij als onze eerste verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan de (financiële) zekerheid van onze medewerkers.

De verbondenheid als collega’s stimuleren we onder meer door ons jaarlijkse, gezamenlijke personeelsuitje. Maar ook door elkaar regelmatig te ontmoeten tijdens een borreluurtje of een  bouwplaatsbezoek. De aandacht voor medewerkers en werkklimaat uit zich ook in onze zorg voor materieel en gereedschap. Of het nu gaat om bouwapparatuur, werkplekinrichting of de bedrijfskleding. We gaan er zorgvuldig mee om.

Daar hebben alle partijen – medewerkers, partners, relaties en opdrachtgevers – baat bij. Want aandacht en werkplezier vertalen zich direct in prestaties, veiligheid en optimale samenwerking.

Scroll