U hebt een plan, wij realiseren het. Zo eenvoudig kan het zijn. Wij zijn ons er sterk van bewust dat snelheid een belangrijke voorwaarde is bij bedrijfspanden. Tijd is tenslotte geld. We combineren bij Burgland Bouw kennis van de bouwmethodiek aan een strakke planning en een scherp gevoel voor commerciële belangen.

Bij Burgland Bouw werken organisatietalenten. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen dus snel schakelen. Dat heeft tot gevolg dat de processen soepel verlopen en dat snelheid haast vanzelf gaat.

Duurzaamheid krijgt bij bedrijfspanden steeds meer aandacht. Daarbij gaat het over meer dan alleen energie besparen of gezondheid. Bij Burgland Bouw staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ons bekwaamd in het bouwen van panden met de hoogste BREEAM classificering. BREEAM, het internationaal erkend keurmerk van Dutch Green Building Council, beoordeelt gebouwen op maar liefst negen verschillende duurzaamheidscategorieën.

Bekijk projecten

Scroll

Service- & onderhoudscontract

Totaalonderhoud exact afgestemd op uw wensen en behoeften. Hiermee heeft u de comfortabele zekerheid dat uw panden in conditie blijven, zonder financiële verrassingen.