We zeggen het vaak en graag: onze mensen zijn ons kapitaal. Onze vakkennis zit immers in hen. Flexibiliteit, gedrevenheid en een gezonde motivatie maken dat we bij Burgland Bouw beschikken over drive en daadkracht. Daarbij doen we fluitend ons werk. We hebben er écht plezier in. Kortom: de ideale partner voor al uw bouwprojecten.

 

Scroll

Wim de Jong

Algemeen Directeur

Vincent van der Dussen

Controller

Hubert van Velden

Projectleider

Klaas Kort

Hoofd Planontwikkeling

Carmen Knippenburg

Directiesecretaresse

Burgland Bouw realiseert in opdracht van a.s.r. vermogensbeheer en MRP Development de verbouwing van het voormalig postkantoor aan de Neude 11 te Utrecht. Het rijksmomument van ca. 16.000 m² wordt verbouwd tot een nieuwe bestemming voor de Bibliotheek Utrecht, diverse winkels en horeca.

-

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van het Integraal Kind Centrum te Beneden-Leeuwen. Het Integraal Kind Centrum (IKC) is bedoeld voor kinderen van 0 tot 14 jaar en brengt het basis- en voortgezet onderwijs dichter bij elkaar.

-

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw Verdouw Bouwproducten te Apeldoorn. De nieuwbouw van de distributiehal met een inpandig kantoor bedraagt een totaal bruto vloeroppervlakte van ca. 10.000 m².

-

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.