Ons DNA
Ons doel is mooie gebouwen maken of bestaande gebouwen mooier maken, een tevreden opdrachtgever en last but not least een tevreden medewerker. We brengen dit in praktijk door onze bouwprojecten efficiënt en effectief uit te voeren. Bouwers met daadkracht.

Bouwen moet leuk zijn
Dit is de mening van Wim de Jong, Algemeen Directeur Burgland Bouw:

“Bij het aannemen van nieuw werk is de eerste vraag dan ook altijd: worden onze medewerkers blij van dit werk? Als dit niet het geval is, beginnen we er niet aan. Je kunt hier doen wat je leuk vindt. Zo zijn er medewerkers die liever geen woningen bouwen. Prima, dan richt je je op de utiliteitsbouw. Dat kan hier”.

Duurzame inzetbaarheid
Je komt terecht in een organisatie met weinig managementniveaus en waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt binnen je functie. Als het nodig is kun je altijd terugvallen op je collega’s. Want samen maken we het!

Bij ons is aandacht voor jouw groei en duurzame inzetbaarheid door het aanbieden van trainingen en cursussen. Dit zijn trainingen over jouw vak en ook organiseren we bijeenkomsten met interessante onderwerpen die gaan over gezondheid en vitaliteit. Zo zorgen we ervoor dat je vakkennis op orde blijft, voldoende loopbaanmogelijkheden hebt en je werkplezier houdt.

Eerlijke beloning
Wij streven binnen ons bedrijf naar eerlijke en gelijkwaardige beloning. Je verdient beter dan de cao bouw voorschrijft. We hebben oog voor de menselijke maat en maatschappelijke ontwikkelingen.

Gezelligheid en betrokkenheid
Wij zijn een jong en gedreven team van ongeveer 75 medewerkers die zich dagelijks op kantoor of de bouwplaats inzetten voor Burgland Bouw. We zoeken altijd de verbinding als collega’s onderling. Dit doen we in ons dagelijks werk met een telefoontje, mail of een overleg. Ook organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes, borrels en barbecues.

Kom eens kennismaken
Heb jij passie voor bouwen en wil jij samen met je collega’s zorgen voor mooie projecten? Of wil je meer weten over ons vak en Burgland Bouw? Kom dan eens kennismaken! Neem gerust contact met ons op via 0488-417240 of pz@burglandbouw.nl. Of neem alvast een kijkje op onze vacatures.

Scroll

Neem contact op met ons

0488-417240 of pz@burglandbouw.nl

Bouwers met daadkracht