Missie

Bouwers met daadkracht. Omdat we gedreven worden door passie voor ons vak. Met een sterke focus op een excellente uitvoering van uw project. Wij ervaren elke opdracht als uniek.

De projecten van vandaag realiseren wij voor de eindgebruikers van morgen. Duurzaamheid en innovatie zien wij als een kans.

Met een snelle en bevlogen aanpak. Met het nemen van verantwoordelijkheid. Een uitmuntende samenwerking. Betrokken en integer. We willen perfectie, tot in het detail. Nu en morgen.

Dit maakt wie wij zijn.

 

Visie

Burgland Bouw wil een sterke, logische partner zijn. Meebewegen met behoud van focus. Medewerkers met ambitie vormen het hart van de organisatie.

We willen succesvol bouwen. Met daadkracht.

 

Filosofie logo Burgland Bouw

De gekozen geometrische vormen hebben een link met het bouwen in de ruimte. De twee kubussen die precies op en in elkaar vallen verbeelden het optimale proces. Dat is beheersing, en het is de enige manier om complexe bouwprojecten perfect te realiseren. Het is geen werkwijze, maar een manier van denken. Een manier van zíjn. Het witte transparante vlak staat voor het open, eerlijke maar ook directe karakter van Burgland Bouw. Het hele karakter van het beeldmerk ademt orde, structuur, kennis en kunde.  Waar individuele Burgland bouwers weten wat zij doen, weten Burgland Bouw klanten wat zij krijgen. Dat is beheerst bouwen en het leidt tot ongekende efficiency én gegarandeerde kwaliteit. Wie alles onder controle heeft, bouwt anders. Bouwers met daadkracht.

Scroll