In negen van de tien gevallen is het realiseren van retail vastgoed zwaar binnenstedelijk werk. Vaak op een drukke of soms monumentale locatie, waar nauwelijks ruimte is voor een bouwplaats. Tel daarbij op dat bij een dergelijk project – naast opdrachtgever en leveranciers – steevast nog andere partijen betrokken zijn. Omwonenden, openbaar vervoer, andere retailers; elk met hun eigen belangen, planningen en verwachtingen.

Dat maakt de bouw van commercieel vastgoed een dynamische tak van sport. De tijdsdruk ligt hoog en het is vaak nachtwerk. Zonder optimaal ingerichte processen, talent voor overleg, improvisatie en flexibiliteit kom je er niet. Bij Burgland Bouw houden we van dergelijke uitdagingen. Het kan ons niet complex genoeg zijn. De voldoening is groot: hoe mooi als we met alle partijen een topresultaat bereiken.

Speciaal voor dergelijke projecten vragen wij een Bewuste Bouwers-certificaat aan. We willen alert zijn op de impact die een project heeft op de omgeving, het milieu, de vakmensen en de omgevingsveiligheid.

Bekijk projecten

Scroll

Service- & onderhoudscontract

Totaalonderhoud exact afgestemd op uw wensen en behoeften. Hiermee heeft u de comfortabele zekerheid dat uw panden in conditie blijven, zonder financiële verrassingen.