Over Burgland Bouw

Een optelsom van factoren. In de eerste plaats onze mensen. Zij zijn ons kapitaal, zeggen we altijd.

Wat onze mensen met elkaar verbindt, is hun passie voor bouwen. We kunnen die passie kwijt in een breed scala aan bouwprojecten, van utiliteitsbouw tot commercieel vastgoed, van woningen tot zorg- en onderwijsinstellingen. Die variatie past bij ons, die geeft ons werkplezier. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn voor ons geen ‘extraatjes’, maar juiste essentiële voorwaarden.

Een minstens zo grote bron van voldoening is onze drive om onze klanten het beste resultaat te leveren. Het beste eindresultaat, maar ook het beste advies en de beste manier van samenwerken. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, blijven we steevast op zoek naar meer kennis, om nóg betere prestaties te leveren. Deze stevige ambities zijn verankerd in een horizontale organisatiestructuur waar iedereen daadkracht, betrokkenheid en betrouwbaarheid laat zien.

Burgland Bouw beschikt ook over een moderne materieeldienst. Deze bevindt zich vlakbij het kantoorpand, aan de Bonegraafseweg 12a te Dodewaard. Op een terrein van 4.800m2 staat een modern ingerichte hal c.q. werkplaats van circa 800m2.

Scroll

Wim de Jong

Algemeen Directeur

Vincent van der Dussen

Controller

Hubert van Velden

Projectleider

Klaas Kort

Hoofd Planontwikkeling

Carmen Knippenburg

Directiesecretaresse

Burgland Bouw realiseert in opdracht van a.s.r. vermogensbeheer en MRP Development de verbouwing van het voormalig postkantoor aan de Neude 11 te Utrecht. Het rijksmomument van ca. 16.000 m² wordt verbouwd tot een nieuwe bestemming voor de Bibliotheek Utrecht, diverse winkels en horeca.

-

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van het Integraal Kind Centrum te Beneden-Leeuwen. Het Integraal Kind Centrum (IKC) is bedoeld voor kinderen van 0 tot 14 jaar en brengt het basis- en voortgezet onderwijs dichter bij elkaar.

-

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw Verdouw Bouwproducten te Apeldoorn. De nieuwbouw van de distributiehal met een inpandig kantoor bedraagt een totaal bruto vloeroppervlakte van ca. 10.000 m².

-

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.