Over Burgland Bouw

Een optelsom van factoren. In de eerste plaats onze mensen. Zij zijn ons kapitaal, zeggen we altijd.

Wat onze mensen met elkaar verbindt, is hun passie voor bouwen. We kunnen die passie kwijt in een breed scala aan bouwprojecten, van utiliteitsbouw tot commercieel vastgoed, van woningen tot zorg- en onderwijsinstellingen. Die variatie past bij ons, die geeft ons werkplezier. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn voor ons geen ‘extraatjes’, maar juiste essentiële voorwaarden.

Een minstens zo grote bron van voldoening is onze drive om onze klanten het beste resultaat te leveren. Het beste eindresultaat, maar ook het beste advies en de beste manier van samenwerken. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, blijven we steevast op zoek naar meer kennis, om nóg betere prestaties te leveren. Deze stevige ambities zijn verankerd in een horizontale organisatiestructuur waar iedereen daadkracht, betrokkenheid en betrouwbaarheid laat zien.

Burgland Bouw beschikt ook over een moderne materieeldienst. Deze bevindt zich vlakbij het kantoorpand, aan de Bonegraafseweg 12a te Dodewaard. Op een terrein van 4.800 m² staat een modern ingerichte hal c.q. werkplaats van circa 800 m².

Scroll

Wim de Jong

Algemeen Directeur

Vincent van der Dussen

Controller

Hubert van Velden

Hoofd Projectleiding

Gerda Kentie

Managementassistent

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

0488 41 72 40 of info@burglandbouw.nl

Bouwers met daadkracht