Over Burgland Bouw

Een optelsom van factoren. In de eerste plaats onze mensen. Zij zijn ons kapitaal, zeggen we altijd.

Wat onze mensen met elkaar verbindt, is hun passie voor bouwen. We kunnen die passie kwijt in een breed scala aan bouwprojecten, van utiliteitsbouw tot commercieel vastgoed, van woningen tot zorg- en onderwijsinstellingen. Die variatie past bij ons, die geeft ons werkplezier. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn voor ons geen ‘extraatjes’, maar juiste essentiële voorwaarden.

Een minstens zo grote bron van voldoening is onze drive om onze klanten het beste resultaat te leveren. Het beste eindresultaat, maar ook het beste advies en de beste manier van samenwerken. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, blijven we steevast op zoek naar meer kennis, om nóg betere prestaties te leveren. Deze stevige ambities zijn verankerd in een horizontale organisatiestructuur waar iedereen daadkracht, betrokkenheid en betrouwbaarheid laat zien.

Burgland Bouw beschikt ook over een moderne materieeldienst. Deze bevindt zich vlakbij het kantoorpand, aan de Bonegraafseweg 12a te Dodewaard. Op een terrein van 4.800m2 staat een modern ingerichte hal c.q. werkplaats van circa 800m2.

Scroll

Wim de Jong

Algemeen Directeur

Vincent van der Dussen

Controller

Hubert van Velden

Hoofd Projectleiding

Harm Aantjes

Hoofduitvoerder

Carmen Knippenburg

Directiesecretaresse

Burgland Bouw realiseert in opdracht van a.s.r. vermogensbeheer en MRP Development de verbouwing van het voormalig postkantoor aan de Neude 11 te Utrecht. Het rijksmomument van ca. 16.000 m² wordt verbouwd tot een nieuwe bestemming voor de Bibliotheek Utrecht, diverse winkels en horeca.

-

Burgland Bouw realiseert nieuwe kantoorvilla voor FiMek Estate B.V. De nieuwbouw bestaat uit circa 650 m2 vloeroppervlak aan nieuwe werkruimte.

-

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van de Ds. J. Fraanjeschool De Vesting. Het nieuwe gebouw bestaat uit 21 leslokalen, 2 speellokalen en bijbehorende nevenruimten.

-

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.