Villa met bijgebouw

Bosch en Duin

1 van 7

06 april 2018

Burgland Bouw realiseerde in 2009 de nieuwbouw van deze luxe villa met bijgebouw te Bosch en DuinDe villa met een brutovloeroppervlakte van 590 m2 is opgebouwd in verschillende bouwlagen en compleet onderkelderd. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Rondom in het metselwerk zijn natuursteen spekbanden opgenomen, die in lijn lopen met de raamdorpelstenen. De houten kozijnen zijn voorzien van een KOMO certificaat. Verder is de woning voorzien van een prefab dakconstructie welke met leipannen is bedekt. De overstekken zijn afgewerkt met Red Cedar delen aan de onderzijde. De goot en de regenwaterafvoeren zijn uitgevoerd in rood koper.

Ook heeft Burgland Bouw in samenwerking met een binnenhuisarchitect de interieurafbouw gerealiseerd. Het interieur is zeer compleet en tot in het fijne detail uitgewerkt. Verschillende facetten, zoals een wijnkelder, sauna, gastenverblijf, verschillende keukens en sanitaire ruimtes zijn kenmerkend voor deze villa.

Het bijgebouw is in dezelfde stijl opgetrokken als de villa. Het bijgebouw bevat een garage en een logeervertrek met douchegelegenheid.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Friso Woudstra Architecten bna