Verbouwing Leeuwenstraat, 5 luxe appartementen en een winkel

Hilversum

Burgland Bouw realiseerde de verbouwing van 5 luxe appartementen en een winkel te Hilversum

Het betreffende project startte met het strippen van het volledige pand. Op de begane grond is aan de straatzijde van de Leeuwenstraat een winkel gerealiseerd met een oppervlakte van circa 420 m². Deze is halverwege de bouwtijd opgeleverd en in gebruik genomen.

De begane grond aan de straatzijde van de Spoorstraat is ingericht met een parkeerlift systeem waarbij twee auto’s boven elkaar geparkeerd kunnen worden. Op een oppervlakte van circa 220 m² kunnen maar liefst 12 auto’s binnen worden geparkeerd.

Na het strippen van de panden zijn alle vloeren in het pand verzwaard of vernieuwd. Eerst is de eerste verdiepingsvloer verhoogd om zo in de onderliggende winkel meer vrije hoogte te creëren. De afwerking van de appartementen bestaat uit een luxe, strakke uitstraling. Dit geldt voor zowel de keuken als de badkamer. De appartementen beschikken over een woonoppervlakte van circa 100 m².

 

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Stichting Vischjager 1

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.