1 van 7

19 januari 2022

Verbouw OBS De Klimroos te Utrecht



In opdracht van SPO Utrecht mochten wij de verbouw van OBS De Klimroos te Utrecht realiseren.

Het bestaande gebouw is volledig gesloopt waarvan alleen de betonnen draagconstructie behouden blijft. Na het slopen werden er onder andere nieuwe binnenwanden, nieuwe kozijnen en een nieuwe gevel geplaatst.

In het nieuwe gebouw komen naast de centrale hal en de lokalen een groot speellokaal, een bibliotheek en een ‘maaklab’, een atelier waar kinderen zicht technisch en creatief kunnen ontwikkelen.

Het nieuwe gebouw is BENG opgeleverd. Zo zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee alle energie voor verwarming, ventilatie, verlichting en koeling wordt opgewekt.

  • Projectstatus
    In uitvoering
  • Opdrachtgever
    SPO Utrecht
  • Architect
    Van Hoogevest Architecten