Renovatie en verbouwing gemeentekantoor

Boxtel

Burgland Bouw realiseerde de renovatie en verbouwing van het gemeentekantoor te Boxtel

Burgland Bouw realiseerde in opdracht van Gemeente Boxtel een grootschalige renovatie van het bestaande gemeentehuis binnen de gebouwcontouren. Het bestaande gebouw paste niet meer bij de visie van de gemeente op dienstverlening en haar ambitie. Tijdens de gefaseerde verbouwing bleef het gemeentehuis voor de inwoners geopend.

De werkzaamheden waren o.a. het sloopwerk van lichte scheidingswanden, houten puien, plafonds en vloerafwerking. Ook werd een deel van de installaties van het pand gesloopt of omgelegd en werden ook nieuwe elektra- en werktuigbouwkundige installaties aangelegd. Er werd meer lichtinval vanaf buitenaf gecreƫerd en ruimtelijkheid door het aanbrengen van sparingen in de bestaande gangvloeren. Deze sparingen zijn afgezet met glazen balustrades. Op het dak boven sommige sparingen werden lichtstraten geplaatst.

Na het sloopwerk werden er nieuwe binnenwanden, kozijnen, vloer- en plafondafwerking aangebracht. De beglazing van de buitenkozijn werd grotendeels vervangen, waarvan een gedeelte zonwerend.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Gemeente Boxtel

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.