Nieuwbouw twee basisscholen met gymzaal (KSU)

Utrecht

1 van 18

30 april 2018

Burgland Bouw B.V. realiseerde de nieuwbouw van twee basisscholen met gymzaal in stadsdeel Leidsche Rijn Centrum te Utrecht.Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van 3.688m² en krijgt diverse gebruikers. Het overgrote deel van het gebouw wordt gebruikt als onderwijshuisvestiging en een gymzaal. De gevels van het gebouw zijn uitgevoerd met metselwerk met veel horizontale en verticale rollagen die het metselwerk complex maken. Door het hoogte verschil in het omliggende terrein heeft de architect ervoor gekozen om twee niveaus aan te brengen op het begane grondniveau.

Burgland Bouw B.V. heeft dit project uitgevoerd als bouwkundig hoofdaannemer. De installatietechnische en civieltechnische werkzaamheden zijn uitgevoerd in onder aanneming. Ook hebben wij de coördinatie gevoerd over een aantal directieleveringen (nevenaannemers).

Vanuit ons beleidsplan zet Burgland Bouw B.V. standaard in op Social Return on Investment. Dit doen we door het (bedrijfsbreed) inzetten van langdurig werkzoekende en/of leerlingen en stagiairs. De 5% regeling houdt sluit perfect aan bij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid van Burgland Bouw B.V. Wij ondersteunen de doelstelling om dit te bereiken.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Katholieke Scholenstichting Utrecht