Praktijkschool De Brug

Zaltbommel

1 van 10

16 september 2020

Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van de praktijkschool De Brug te Zaltbommel.Nadat we eerst het Cambium College en het Gomarus Scholengemeenschap hebben gerealiseerd, bouwen we nu aan het prachtige sportcentrum De Waluwe en hebben we de nieuwbouw van praktijkschool De Brug te Zaltbommel in opdracht. Het nieuwe schoolgebouw met een BVO van ca. 1.650 m², zal bestaan uit verschillende theorie- en praktijklokalen. Er worden lokalen voor groenonderhoud, hout- en metaalbewerking, horeca en verzorging gerealiseerd. Er komt een lunchroom die zal worden gerund door de leerlingen en een winkel die ook toegankelijk is voor gasten van buitenaf. Alle theorie- en praktijklokalen en andere ruimten zijn gesitueerd rondom een centrale kern, de aula.

Een duurzame huisvesting, die toekomstbestendig is op het gebied van energieverbruik (BENG), materialisatie en nieuwe onderwijsvormen.

Mooi project in opdracht van HEVO. In samenwerking met Schaap en Sturm architecten, Archimedes (constructeur), Klictet Advies (installatieadviseur) en ZRi.

  • Projectstatus
    In aanbouw
  • Opdrachtgever
    HEVO B.V.
  • Architect
    Schaap en Sturm Architecten

Neem contact op met Wim de Jong

Bouwers met daadkracht.