Nieuwbouw koelhuis 3-4

Geldermalsen

1 van 5

22 mei 2018

Burgland Bouw realiseerde de nieuwbouw koelhuis 3-4 te Geldermalsen.Het betreft een vervangende nieuwbouw van twee koelhuizen met een bruto vloeroppervlakte van ruim 10.000 m2.

De fundering van het bestaat uit prefab betonnen heipalen met een in het werk gestorte funderingsbalk. Het casco bestaat uit een staalconstructie voorzien van gevel- en dakbeplating. De in het werk gestorte begane grondvloer wordt aangebracht op de zogenoemde HSP palen. Gevelopeningen worden voorzien van aluminium gevelkozijnen en deuren. Het dak op het nieuwbouw gedeelte wordt geheel voorzien van een stalen dakplaat met daarop een dakbedekkingsysteem van harde isolatie met een pvc dakbedekking. Ook worden in het koelhuis een aantal kantoren gerealiseerd.

Fruitmasters is een afzetorganisatie waarbij ca. 400 fruittelers zijn aangesloten. Fruitmasters draagt bij aan de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Zij biedt daarbij begeleiding vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie.

 

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Coöperatie Koninklijke Fruitmasters Groep U.A.