Nieuwbouw Bouwcenter Filippo

Veenendaal

1 van 4

22 mei 2018

Burgland Bouw realiseerde de nieuwbouw van Filippo Vastgoed B.V. haar bedrijfspand te Veenendaal.De vervangende nieuwbouw is in twee fases gerealiseerd. De eerste fase betrof de realisatie van een tijdelijke inrichting in het nieuwe gedeelte, daarna werd de bestaande (oude) huisvesting gesloopt. Het pand bleef dan ook tijdens de gehele bouwtijd in gebruik. In de tweede fase werd de definitieve inrichting gerealiseerd bestaande uit een showroom, shop, afhaalmagazijn, kantoor en aparte bedrijfsruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich het kantoor en de showroom. Het project heeft een brutovloeroppervlakte van ca. 4.320 m2.

De gevel bestaat uit geprofileerde stalen beplating met een plint van betonpanelen. De voorgevel heeft een transparante entreepartij met daaromheen een gekleurd kader. Verder kreeg het pand twee entreesluizen, afgewerkt met baksteenstrips en volglazen overheaddeuren.

De bestaande oude huisvesting met een bruto vloeroppervlakte van circa 2.500m² is in opdracht van Burgland Bouw B.V. gesloopt. De sloopwerkzaamheden zijn gestart nadat het nieuwe gedeelte gerealiseerd was.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Bouwcenter Filippo B.V.