MFC De Kiekmure

Harderwijk

Burgland Bouw realiseerde de nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw te Harderwijk

Het gebouw van ca. 1.450 m2 is gerealiseerd op de locatie van het huidige wijkcentrum in de Stadsdennen. Het gebouw heeft een alzijdige uitstraling waarin de entree een herkenbare plaats richting het nabijgelegen winkelcentrum kreeg. Tijdens de bouw kon het wijkcentrum gewoon in gebruik blijven. Centraal in het ontwerp ligt de huiskamer van het wijkhuis met de centrale keuken en de bar. Rondom deze ruimte zijn de verschillende multifunctionele zalen gesitueerd die koppelbaar zijn aan de huiskamer. Het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheisbewijzen) krijgt een duidelijke eigen plek in het gebouw met een eigen entree. Op de eerste verdieping liggen de balletschool en diverse vergaderruimten.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    St. Multifunctioneel Zalencentrum De Kiekmure

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.