Het Nieuwe Lyceum

Bilthoven

Burgland Bouw realiseert de vernieuwbouw van Het Nieuwe Lyceum te Bilthoven

Het schoolgebouw wordt aangepast aan een nieuw onderwijsconcept, waarbij de verschillende leeromgevingen zijn toegesneden op de specifieke leerbehoefte van diverse leerjaren en onderwijstypen. Naast deze nieuwe opzet voor het onderwijs wordt de uitstraling van het gebouw en de kwalitieit van het klimaat verbeterd. De nieuwbouw ligt middenin het gebouw, er wordt een nieuwe trap en andere ruimtelijke verbindingen gemaakt waardoor er een centrale ruimte ontstaat die het gebouw tot nu toe miste. De oudste bouwdelen zijn ontworpen tussen 1938 en 1968 door Hilversumse architect Paul Briët.

Het is een omvangrijke verbouwing waarbij tijdens de verschillende bouwfasen het gebouw in gebruik blijft. Het project heeft een brutovloeroppervlakte van ca. 7.836 m2.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Hevo B.V.

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.