04 juni 2024

Projectupdate 25Nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem

Met trots delen we een projectupdate over het project Nieuwbouw Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem. In deze video vertellen de Bart van Kampen en Marco Overwijk (architecten De Zwarte Hond), Krijn Redert (directeur Gilde Vakcollege Techniek) en Harm Aantjes (uitvoerder Burgland Bouw) over het ontwerp en de voortgang van de bouw.

๐——๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐ŸŒฟ
Het projectteam blijft zich inzetten voor duurzaamheid in elk aspect van de bouw. Met de plaatsing van 1400 zonnepanelen is de school helemaal energieneutraal!

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿค๐Ÿ’ก
De synergie tussen de architecten, de opdrachtgever, en het bouwteam zorgt voor innovatieve oplossingen en een vlotte voortgang. Deze samenwerking is essentieel om onze ambitieuze doelen te realiseren en een inspirerende plek te creรซren voor zowel leerlingen als docenten.

๐—•๐—น๐—ถ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐Ÿ”
De nieuwe school is een uniek gebouw. Ambacht staat centraal en dat straalt uit in de metselwerk gevel en de hoofddraagconstructie die binnen zichtbaar blijft. Daarnaast komt er in het gebouw veel daglicht naar binnen, wat leidt tot een ruimtelijke school.

Blijf ons volgen voor meer updates en kijk mee hoe we samen een duurzame toekomst bouwen voor het onderwijs in Gorinchem! ๐ŸŒ๐Ÿ“š