Uitbreiding en verbouw school De Stuifheuvel

Zeist

Basisschool De Stuifheuvel te Zeist betreft een school voor speciaal onderwijs. Door toename van het aantal leerlingen was uitbreiding van het schoolgebouw onvermijdelijk geworden.

Aan de achterzijde van het schoolgebouw is de uitbreiding gerealiseerd. De uitbreiding bevat op begane grond een speelruimte van circa 180 m² met een podium. Op de bovenliggende verdieping komen 2 groepsruimten van resp. 115 m² en 50 m². De verdieping wordt tevens voorzien van sanitaire voorzieningen en een technische ruimte. Aan de voorzijde van het schoolgebouw worden zowel op de begane grond als op de eerste verdieping twee lokalen met circa 30 m² vergroot. Daarnaast worden intern enkele aanpassingen gedaan in de vorm van het vergroten van personeelsruimte, keuken, directiekamer. Afwerking van de uitbreiding zal doorgezet worden in dezelfde uitvoering als het bestaande gedeelte namelijk: buitengevel in metselwerk (dikformaat, kleur geel) en deels HSB met zwarte werzalith- bekleding (ronding achterzijde). De binnenbladen wordt uitgevoerd in MBI- stenen. Het plafond op de begane grond wordt uitgevoerd in een verlaagd plafond. Op de verdieping blijven de gelamineerde dakliggers in het zicht.

  • Projectstatus
    Opgeleverd
  • Opdrachtgever
    Gemeente Zeist

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.