Werken bij Burgland Bouw betekent werken in een dynamische omgeving met groeipotentie. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste teamplayer die ons team komt versterken? Reageer op de vacature waarin jij kunt uitblinken.

Scroll

Ben je een commercieel talent met een brede interesse, die samen met de directie zorgt voor een gevulde orderportefeuille? We zoeken een echte duizendpoot met inzicht, creativiteit, een flinke dosis inlevingsvermogen en afgeronde studie HBO Bouwkunde. Jouw taken bestaan uit het voeren van acquisitiegesprekken, contact leggen met initiatiefnemers, potentiële opdrachtgevers en projectontwikkelaars.  Ook selecteer je tenders en aanbestedingen vanuit de markt en ben je in staat om een kostenraming en haalbaarheidsstudie te doen, wat resulteert in een solide plan van aanpak. Wij vragen van jou om onze visie uit te dragen en ons commerciële succes verder te laten bloeien. Jouw taken bestaan uit het binnen halen en begeleiden van uitdagende nieuwe projecten, van het idee tot aan het sluiten van de deal. Uiteraard waarderen we je inzet met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Burgland Bouw
We willen natuurlijk weten wat jij ons te bieden hebt, maar we vertellen je ook graag over wat wij jou te bieden hebben. Wij denken namelijk dat je het heel goed naar je zin zult hebben bij ons, net als je 60 toekomstige collega’s die hier al werken. Burgland Bouw heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om flexibiliteit en klantgerichtheid. Geen dag is hetzelfde en geen project gelijk. Maatwerk is ons vak en dat is juist wat onze mensen geweldig vinden. Op welk niveau je ook opereert binnen de organisatie, je wordt betrokken bij, en geïnformeerd over ons bedrijf en denkt mee met ontwikkelingen. Maar het gaat verder dan werk alleen. Zo organiseren we regelmatig leuke activiteiten en bijeenkomsten zoals bedrijfsuitjes, borrels en barbecues, waar je welkom bent en laten we feestelijke momenten niet ongemerkt voorbij gaan. Er zijn veel mogelijkheden om door te groeien en we stimuleren medewerkers om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen. Deelname aan het Management Team behoort op termijn tot de mogelijkheden binnen deze functie.

Nog even in het kort jouw kwalificaties:

  • Ervaring in projecten van 0-25 miljoen (nieuwbouw, revitalisering, woningbouw en utiliteitsbouw
  • Ruime ervaring als projectleider of hoofd calculatie of planontwikkelaar
  • Commerciële vaardigheden en inlevingsvermogen
  • Ervaring in het opzetten van VO-raming t/m gedetailleerde inschrijfbegrotingen
  • Ervaring met het uitwerken van Tenders (schrijven plan van aanpak e.d.)
  • Woonachtig op redelijke afstand van onze vestiging in Dodewaard
  • Representatief als gezicht van ons bedrijf
  • Respect voor onze kernwaarden met steekwoorden als daadkracht, no-nonsens, ambitie, transparant, uitdaging, collegiaal en klantgericht.

De positieve houding van collega’s onder elkaar en tussen directie en medewerkers vertaalt zich ook richting onze klanten. Het sociale karakter van Burgland Bouw zorgt ook voor betrokkenheid van onze opdrachtgevers. Ze voelen zich goed bij ons.

Voel jij je aangesproken?
Heb jij ambitie en wil jij de ruimte om hier ook echt iets mee te doen? Wil je de waardering die je verdient in een geweldige werkomgeving met tal van uitdagingen? Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren. Graag vertellen we je persoonlijk waarom wij denken dat je bij ons op de goede plek zit. Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Je sterke punten: je hebt ruime ervaring in de bouwsector en je bent proactief en enthousiast. Je weet als geen ander collega’s te inspireren op het gebied van kwaliteit, veilig werken en het milieu. Je hebt kennis van actuele en relevante wet- en regelgeving. Het is voor jou een uitdaging om de nieuwe wet Kwaliteitsborging voor de bouw te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt het vermogen om risico’s tijdig te onderkennen en deze om te zetten naar praktische beheersmaatregelen. Uiteraard beschik je van nature over affiniteit met Kwaliteit, Arbo en Milieu.
Heb je nog geen werkervaring als KAM-coördinator of ben je niet in het bezit van een MVK-diploma, maar heb je wel ruimte werkervaring in de bouw (als bijvoorbeeld projectleider, werkvoorbereider of uitvoerder) dan ben je ook van harte welkom.

Je werkzaamheden: je bent continu bezig met het onderhouden en verbeteren van ons kwaliteitssysteem. Je volgt de actuele normen en richtlijnen, signaleert kansen en implementeert deze in het systeem en in de organisatie. Het creëren van draagvlak bij je collega’s is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie. Je toetst regelmatig de uitvoering van het kwaliteitssysteem door middel van interne audits, waarbij je open staat voor standpunten en ideeën van je collega’s.
Ook is het aan jou de taak om de duurzaamheidsambities vorm te geven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van externe audits. Het uitvoeren van werkplekinspecties en audits op de bouwplaats behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Wij bieden: Burgland Bouw, een middelgroot bouwbedrijf met circa 60 vaste medewerkers, geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Er is volop ruimte voor uitdaging en ontwikkeling. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Je sterke punten: leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle uitvoerder van Burgland Bouw. Je bent een teamspeler, je neemt het team op sleeptouw en brengt hen tot uitstekende prestaties. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Je hebt tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Van kleinschalige tot grote en complexe bouwwerken als scholen, zorgcentra, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waar bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

 

Ben je net afgestudeerd, heb je een tussenjaar, ben je op zoek naar tijdelijk werk en wil je werkervaring opdoen als receptionist(e)? Lees snel verder!

Ben jij de persoon die met een glimlach onze bezoekers ontvangt en de telefoon beantwoordt? Ben je iemand bij wie accuratesse in het bloed zit, die afspraken altijd nakomt en die alles tot in de puntjes geregeld heeft? Dan zoeken we jou!

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega in de periode van 15 juni t/m 9 oktober 2020. Het aantal werkuren is bespreekbaar.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Carmen Knippenburg, tel: 0488 – 41 72 40.

Je functie: Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Versta je je vak, dan ga je zelfstandig en in teamverband werken aan mooie kleinschalige, of juist grotere en complexere bouwwerken. Als voorman stuur je tevens aan en houd je toezicht op het werk.

Je sterke punten: Je bent een vakman met een behoorlijke dosis energie en een positieve instelling. Samen met je collega’s voel je je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat, maar ook voor veilige werkmethoden.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Daadkracht gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?
In de bouwwereld is elk project anders en doe je elke dag nieuwe ervaringen op. Dat geldt voor grote projecten, maar zeker ook voor de kleinere. Gaat jouw hart sneller kloppen van onderhoudswerk en kleinschalige projecten? Dan zoeken we jou!

Wij zijn Burgland Bouw. Wij bouwen woningen, zorg- en onderwijsinstellingen, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. We bieden je een dynamische en gezellige omgeving. Ben jij die ambitieuze en enthousiaste teamplayer? Mail dan je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor vragen over deze vacature kan je je richten tot Andre Everts, manager Service en Onderhoud, tel: 0488-417240.

Stagelopen bij Burgland Bouw B.V.: Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires. Onze organisatie ziet een goede stage als springplank naar een vaste betrekking. Gedurende het hele jaar stelt Burgland Bouw stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Zowel in de werkvoorbereiding als uitvoering zijn er mogelijkheden, specifiek voor MBO- of HBO Bouwkunde stages of afstudeeropdrachten.

Je arbeidsvoorwaarden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een mooie stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Ben je bezig met een MBO- of HBO opleiding Bouwkunde? En heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring opdoet? Mail dan je cv naar pz@burglandbouw.nl