Werken bij Burgland Bouw betekent werken in een dynamische omgeving met groeipotentie. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste teamplayer die ons team komt versterken? Reageer op de vacature waarin jij kunt uitblinken.

Scroll

Je sterke punten: je bent resultaatgericht en kan zorgvuldig werken. Je bent communicatief sterk en werkt graag op een inspirerende wijze samen met opdrachtgevers en bouwpartners. Je bent cijfermatig uitstekend onderlegd en een expert op het gebied van prijsvorming. Je hebt affiniteit met nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en heeft IBIS- TRAD voor jou geen geheimen.

Je werkzaamheden: met jouw ruime ervaring stuur je de afdeling calculatie aan en ben jij samen met de directie verantwoordelijk voor een gevulde orderportefeuille. Je bent vanaf de initiatieffase bij een project betrokken en zorgt met jouw expertise voor een optimale prijsvorming en voor het uitwerken van realistische voorstellen. Door een correcte overdracht van de projectgegevens aan het uitvoerende team draag je bij aan de hoge kwaliteit van onze projecten. Je werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Wij bieden: Burgland Bouw, een middelgroot bouwbedrijf met circa 60 vaste medewerkers, met een omzet van circa 65 miljoen euro, geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Er is volop ruimte voor uitdaging en ontwikkeling. Op termijn behoort deelname aan het Management Team tot de mogelijkheden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Je sterke punten: je bent zorgvuldig, nauwkeurig en kan zelfstandig werken. Om de juiste informatie van betrokken partijen te verkrijgen ben je communicatief sterk, in woord en geschrift, en uiteraard ben je cijfermatig ook goed onderlegd. Daarnaast heb je kennis van het softwareprogramma Ibis-trad en heb je tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: je houdt je bezig met het berekenen van benodigde materialen en uren voor bouwprojecten, om op basis hiervan een begroting op te stellen. De kostprijsbepalingen worden gemaakt aan de hand van onder meer bestekken, tekeningen en overige prijsgegevens. Om tot deze begroting te komen vraag je eerst offertes aan bij (bekende) onderaannemers en/of leveranciers. Ook het spiegelen van deze offertes, in samenspraak met de projectleider, behoort tot je werkzaamheden. Uiteindelijk kom jij tot de aanbestedingssom! Je werkt binnen deze functie zelfstandig aan verschillende projecten, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit. Als je nog niet in het bezit bent van een diploma hbo Bouwkunde dan bieden wij je de mogelijkheid om deze studie duaal bij ons te volgen.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 417240.

Je sterke punten: Inzicht, creativiteit en overzicht bij het bouwproces van voorbereiden, uitwerken en optimaliseren van bouwprojecten zijn kenmerken van jou als goede (junior) planontwikkelaar. Je kunt luisteren naar de klant, maar ook op een zorgvuldige manier de opdracht afmaken vanaf het eerste initiatief tot de start van de bouw. Je hebt tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: Je begeleidt aanbestedingstrajecten waarbij je onder andere een plan van aanpak schrijft en een planning opstelt. Je ontwikkelt als planontwikkelaar in bouwteam een bouwtraject met en voor de opdrachtgever. Maakt begrotingen voor bouwprojecten. Je overlegt met de architect, constructeur en adviseurs over de invulling van de wensen en mogelijkheden. Door je inzet geef je praktische invulling aan woorden als ‘ontzorgen’ en ‘bouwpartner’. Wij werken met het calculatieprogramma IBIS-TRAD en vind je het gaaf om met het BIM-programma ‘Revit’ te werken? Dat kan bij Burgland Bouw!

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit. Als je nog niet in het bezit bent van een diploma hbo Bouwkunde dan bieden wij je de mogelijkheid om deze studie duaal bij ons te volgen.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488-41 72 40.

Je sterke punten: leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle uitvoerder van Burgland Bouw. Je bent een teamspeler, je neemt het team op sleeptouw en brengt hen tot uitstekende prestaties. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Je hebt tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Van kleinschalige tot grote en complexe bouwwerken als scholen, zorgcentra, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waar bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

 

Je functie: Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Versta je je vak, dan ga je zelfstandig en in teamverband werken aan mooie kleinschalige, of juist grotere en complexere bouwwerken. Als voorman stuur je tevens aan en houd je toezicht op het werk.

Je sterke punten: Je bent een vakman met een behoorlijke dosis energie en een positieve instelling. Samen met je collega’s voel je je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat, maar ook voor veilige werkmethoden.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Daadkracht gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?
In de bouwwereld is elk project anders en doe je elke dag nieuwe ervaringen op. Dat geldt voor grote projecten, maar zeker ook voor de kleinere. Gaat jouw hart sneller kloppen van onderhoudswerk en kleinschalige projecten? Dan zoeken we jou!

Wij zijn Burgland Bouw. Wij bouwen woningen, zorg- en onderwijsinstellingen, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. We bieden je een dynamische en gezellige omgeving. Ben jij die ambitieuze en enthousiaste teamplayer? Mail dan je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor vragen over deze vacature kan je je richten tot Andre Everts, manager Service en Onderhoud, tel: 0488-417240.

Stagelopen bij Burgland Bouw B.V.: Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires. Onze organisatie ziet een goede stage als springplank naar een vaste betrekking. Gedurende het hele jaar stelt Burgland Bouw stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Zowel in de werkvoorbereiding als uitvoering zijn er mogelijkheden, specifiek voor MBO- of HBO Bouwkunde stages of afstudeeropdrachten.

Je arbeidsvoorwaarden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een mooie stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Ben je bezig met een MBO- of HBO opleiding Bouwkunde? En heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring opdoet? Mail dan je cv naar pz@burglandbouw.nl