Werken bij Burgland Bouw betekent werken in een dynamische omgeving met groeipotentie. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste teamplayer die ons team komt versterken? Reageer op de vacature waarin jij kunt uitblinken.

Scroll

De vacaturetekst volgt op korte termijn.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Carmen Knippenburg, tel: 0488 – 41 72 40.

Je werkzaamheden: Als werkvoorbereider zorg je voor de complete engineering van het bouwproject. Je bereidt het project op zodanige wijze voor dat het bouwproces soepel en gestructureerd verloopt. Daarbij ben jij degene die alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer-en minderwerk signaleert en de regie houdt over de onderaannemers. Wij werken met o.a. AutoCad. En vind je het gaaf om met het BIM-programma ‘Revit’ te werken? Dat kan bij Burgland Bouw!

Je sterke punten: Als werkvoorbereider ben je de perfectionist die tot in detail het project zich eigen maakt. Je hebt ruime, bouwkundige kennis op hbo-niveau. Je bent volhardend in je werk. Accuraat en systematisch zijn kernwoorden voor je functioneren.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor mee informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

De vacaturetekst volgt op korte termijn.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Je sterke punten: je hebt ruime ervaring in de bouwsector en je bent proactief en enthousiast. Je weet als geen ander collega’s te inspireren op het gebied van kwaliteit, veilig werken en het milieu. Je hebt kennis van actuele en relevante wet- en regelgeving. Het is voor jou een uitdaging om de nieuwe wet Kwaliteitsborging voor de bouw te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt het vermogen om risico’s tijdig te onderkennen en deze om te zetten naar praktische beheersmaatregelen. Uiteraard beschik je van nature over affiniteit met Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Je werkzaamheden: je bent continu bezig met het onderhouden en verbeteren van ons kwaliteitssysteem. Je volgt de actuele normen en richtlijnen, signaleert kansen en implementeert deze in het systeem en in de organisatie. Het creëren van draagvlak bij je collega’s is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie. Je toetst regelmatig de uitvoering van het kwaliteitssysteem door middel van interne audits, waarbij je open staat voor standpunten en ideeën van je collega’s.
Ook is het aan jou de taak om de duurzaamheidsambities vorm te geven. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van externe audits. Het uitvoeren van werkplekinspecties en audits op de bouwplaats behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Wij bieden: Burgland Bouw, een middelgroot bouwbedrijf met circa 60 vaste medewerkers, geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Er is volop ruimte voor uitdaging en ontwikkeling. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit. Wanneer je niet over de juiste opleiding of certificaten beschikt maar wel ruime werkervaring hebt opgedaan in de bouw,  bijvoorbeeld als werkvoorbereider of uitvoerder, bieden wij opleidingsmogelijkheden.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Je sterke punten: leiderschap en praktisch inzicht in het bouwproces zijn de kenmerken van een succesvolle uitvoerder van Burgland Bouw. Je bent een teamspeler, je neemt het team op sleeptouw en brengt hen tot uitstekende prestaties. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Je hebt tenminste je opleiding mbo Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproces. Van kleinschalige tot grote en complexe bouwwerken als scholen, zorgcentra, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereider, maar ook met de opdrachtgever, architect, constructeur en adviseurs.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waar bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

 

Je functie: Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Versta je je vak, dan ga je zelfstandig en in teamverband werken aan mooie kleinschalige, of juist grotere en complexere bouwwerken. Als voorman stuur je tevens aan en houd je toezicht op het werk.

Je sterke punten: Je bent een vakman met een behoorlijke dosis energie en een positieve instelling. Samen met je collega’s voel je je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat, maar ook voor veilige werkmethoden.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

Daadkracht gezocht!

Word jij onze nieuwe collega?
In de bouwwereld is elk project anders en doe je elke dag nieuwe ervaringen op. Dat geldt voor grote projecten, maar zeker ook voor de kleinere. Gaat jouw hart sneller kloppen van onderhoudswerk en kleinschalige projecten? Dan zoeken we jou!

Wij zijn Burgland Bouw. Wij bouwen woningen, zorg- en onderwijsinstellingen, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed. We bieden je een dynamische en gezellige omgeving. Ben jij die ambitieuze en enthousiaste teamplayer? Mail dan je motivatie en cv naar pz@burglandbouw.nl. Voor vragen over deze vacature kan je je richten tot Andre Everts, manager Service en Onderhoud, tel: 0488-417240.

Stagelopen bij Burgland Bouw B.V.: Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires. Onze organisatie ziet een goede stage als springplank naar een vaste betrekking. Gedurende het hele jaar stelt Burgland Bouw stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Zowel in de werkvoorbereiding als uitvoering zijn er mogelijkheden, specifiek voor MBO- of HBO Bouwkunde stages of afstudeeropdrachten.

Je arbeidsvoorwaarden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een mooie stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Ben je bezig met een MBO- of HBO opleiding Bouwkunde? En heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring opdoet? Mail dan je cv naar pz@burglandbouw.nl