Het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.   

Scroll

Nieuwbouw Fimek Estate te Zaltbommel! Mooi project in samenwerking met DEDRIE Architecten en FiMek estate bv! Naar verwachting verhuist FiMek Estate op 27 maart a.s. naar haar nieuwe kantoorvilla. Veel werkplezier toegewenst in jullie nieuwe werkomgeving!

Blik op de bouwplaats: het Citadel College te Lent heeft vrijdag 13 maart het hoogste punt bereikt! Bekijk het filmpje op onze LinkedIn- pagina.

Wat zijn wij als aannemer trots op dit mooie resultaat! Na ruim twee jaar verbouwen is het voormalige postkantoor verbouwd tot een cultureel centrum. Vrijdag 13 maart a.s. zou Prinses Laurentien de deuren van Bibliotheek Neude openen. Helaas is dit n.a.v. de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus vanuit het kabinet geannuleerd.

Fotografie: Kees Hummel

Hoogste Punt!

Het Christelijk Lyceum te Veenendaal heeft vandaag het hoogste punt bereikt! Medewerkers op de bouw werden getrakteerd vanuit het frietkraam en het nieuwe logo van de school is onthuld. Christelijk Lyceum Veenendaal, van harte gefeliciteerd met dit heugelijke moment!

Leuk om te lezen, de column van vandaag van het Christelijk Lyceum.

Bouw van 16 herenhuizen (Merwehoofd fase 8) vordert in rap tempo! Burgland Bouw realiseert de nieuwbouw van zestien ruime, gasloze herenhuizen aan het Aviolandaplein, het Bolwerk en Watertrap te Papendrecht.

Bijzonder aan dit project is dat de ondergrondse parkeergarage in 2010 is gerealiseerd, wij realiseren hier nu de nieuwbouw van de woningen op. De woningen zijn twee- en drielaagse woningen. Drie woningen zijn zelfs vierlaags. Dit komt doordat toekomstige bewoners vanuit huis toegang hebben tot de parkeergarage. De woningen in Merwehoofd zijn zeer energiezuinig. In samenwerking met VORM Holding en BPD Gebiedsontwikkeling

 

De nieuwbouw van het Citadel College te Nijmegen schiet de grond uit!

Uitdagend is het bouwen van de prefab- en natte bouw (gestorte vloeren) in een korte bouwtijd. Hierbij is een technisch kloppende planning van groot belang!

20 februari is de eerste paal geslagen van de nieuwbouw van het IKC Passewaaij te Tiel. In dit pand zal een basisschool, kinderopvang, gymzaal en wijkvereniging onder één dak gevestigd worden.

Stagiairs zijn van harte welkom bij Burgland Bouw!

Luuk stelt zich graag even voor: Luuk Hupkens, 20 jaar, 3e-jaars student hbo Bouwkunde aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen).

Sinds februari ’20 ben ik begonnen met stage lopen bij Burgland Bouw. Door de rustige, maar gezellige sfeer voelde ik me vanaf dag 1 eigenlijk al op mijn plek. Het team bestaat uit jonge mensen die allen passie hebben voor Bouwkunde. De mensen zijn gezellig en het is de normaalste zaak dat er tijdens de lunch even tafel gevoetbald wordt.
Ik ben ervan overtuigd dat je bij Burgland Bouw veel kunt leren. Zo zijn er genoeg taken in de werkvoorbereiding, calculatie en projectleiding waar je je op kantoor mee bezig kunt houden. Ook doet iedereen hier erg hun best om je stage zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen/leerdoelen en er is dan ook veel mogelijk. Zo loop ik bijvoorbeeld stage op kantoor én op de bouw zelf, omdat ik nog niet weet welke kant ik later op wil.

Kortom, stage lopen bij Burgland Bouw is leerzaam, leuk en geeft je een goed beeld van wat je met je opleiding Bouwkunde kunt doen. Een aanrader dus!

Nieuw in opdracht: Renovatie en uitbreiding kantoorpand Alklima te Alblasserdam! De bouw is inmiddels al van start!

Burgland Bouw gaat de nieuwbouw van het IKC Bantuinweg te Rhenen realiseren.

Het IKC wordt op de huidige locatie aan de Bantuinweg gerealiseerd. De Daltonschool voor primair onderwijs krijgt samen met kinderopvang De Regenboog (kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang) een nieuw en modern onderkomen. Start bouw: september 2020.

Burgland Bouw realiseert de vernieuwbouw van gymzalen Christelijk Lyceum te Zeist realiseren. Betreft de renovatie van 2 sportzalen en het aanbouwen van een 3e sporthal voor de CVO groep in Zeist. Eerder hebben wij voor deze opdrachtgever de nieuwbouw van het Revius College te Doorn gerealiseerd.

Het laatste deel (begane grond en kelder) van de bibliotheek is opgeleverd! Een prachtig project: Herontwikkeling Postkantoor Neude te Utrecht! Het rijksmonument heeft een geheel nieuwe bestemming gekregen. Overige winkels zijn casco opgeleverd. Op dit moment zijn we alleen nog bezig met de afbouw van het pand van Broese boekverkopers, oplevering daarvan is medio maart 2020.

Woensdag 22 januari 2020 heeft de Burgemeester van Barneveld de officiële opening verricht van D.s. J. Fraanjeschool De Vesting te Barneveld.

“Burgland Bouw breidt wagenpark uit tot 40 voertuigen via De Waal Autogroep”.

Naast de negen recentelijk afgeleverde Volkswagens stappen we dit jaar ook over op elektrisch. De eerste Volkswagens ID.3 zijn besteld, hiermee is een eerste stap gezet in een gefaseerde overstap naar een nog duurzamer wagenpark.

Lees hier het artikel van De Waal Autogroep.