Het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.

 

Scroll

Maandelijks uploaden wij een projectfilm op ons YouTube kanaal. Bekijk hier de update van ‘Nieuwbouw woonzorggebouw Zideris te Rhenen’.

De directeur van Zideris, de heer J. (Joost) Meijs, heeft 17 april samen met twee toekomstige bewoners de officiële eerste steen gelegd! Na dit feestelijke moment werd er gezamenlijk geproost op het nieuwe, door ons gebouwde, pand.

13 April 2019 vond de feestelijke opening van Basisschool De Glashorst te Scherpenzeel plaats. Directeur Jan Bos heeft samen met de jongst- en de oudste leerling het pand geopend. De sleutel kwam per drone aanvliegen!

Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen kijken we in eerste instantie dichtbij. Naar onze eigen medewerkers: zij staan centraal. Daarnaast kijken we bij Burgland Bouw ook buiten de grenzen van onze ‘eigen wereld’. Sinds een paar jaar zijn we de hoofdsponsor van een agrarisch werkgelegenheidsproject in Tsjaad. Op termijn moet dit inwoners helpen in hun eigen voedselvoorziening en levensonderhoud te voorzien.

Wat ons aanspreek in dit project zijn de kleinschaligheid en resultaatgerichtheid. We kunnen echt verschil maken – net als in ons ‘gewone’ werk. Omdat we meer willen zijn dan sponsor, gaan we er elke twee jaar met vier collega’s naartoe. Indrukwekkende trips die onuitwisbare indruk maken!

 

Donderdag 7 februari zijn wij offline. Wegens werkzaamheden van de Gemeente Neder-Betuwe aan het netwerk en de openbare verlichting verwachten wij de gehele dag geen stroom te hebben. De gehele server gaat offline. E-mails kunnen wij om deze reden ook niet ontvangen. Voor calamiteiten zijn wij bereikbaar via 0488-417240. Excuses voor het ongemak, vrijdag 8 februari zijn wij u graag weer van dienst.

Nieuw in opdracht: Smartlog Venray voor DHG! Het werk omvat het bouwen van een kantoor en logistieke hal te Venray. Het bruto-vloeroppervlakte van het project is ca. 50.000 m². De bouw start in maart 2019.

 

 

Maandelijks uploaden wij een projectfilm op ons YouTube kanaal. Bekijk hier de update van ‘Verbouwing rijksmonument voormalig postkantoor Neude te Utrecht’.

Wij zijn gesloten van 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019. Voor calamiteiten zijn wij te bereiken via het telefoonnummer; 0488-417240.

Maandag 3 december 2018 vierden we het hoogste punt op de bouwplaats van ‘Nieuwbouw bedrijfsruimte Verdouw’ te Apeldoorn.

De directieleden van Verdouw hebben de vlag gehesen!

De nieuwbouw betreft een kantoor met werkplaats. Het pand bevat drie bouwlagen met een BVO van ca. 1.045 m².