Het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.

Scroll

Maandag 3 december 2018 vierden we het hoogste punt op de bouwplaats van ‘Nieuwbouw bedrijfsruimte Verdouw’ te Apeldoorn.

De directieleden van Verdouw hebben de vlag gehesen!

De nieuwbouw betreft een kantoor met werkplaats. Het pand bevat drie bouwlagen met een BVO van ca. 1.045 m².

Donderdag 1 november 2018 is het Julianacentrum geopend! De kinderen, het bouwteam en overige genodigden waren van harte welkom!

Vrijdagochtend 26 oktober werd de parkeergarage en het winkelcentrum De Koperwiek (fase 2a) officieel geopend!

De feestelijke handeling werd o.a. verricht door burgemeester P. Oskam!

De school wordt gerealiseerd op de locatie van de oude Eben-Haëzerschool, die op dit moment gesloopt wordt. Het nieuwe gebouw bestaat uit 21 leslokalen, 2 speellokalen en bijbehorende nevenruimten. Het gebouw is zeer goed geïsoleerd en wordt met een hoge luchtdichtheid gebouwd.

12 oktober 2018 is Kindcentrum De Graaff te Grave geopend. Deze feestelijke handeling is verricht door burgemeester L. Roolvink. Het Kindcentrum bevat twee basisscholen (de Sprankel en de Hartenhaas), een kinderopvang ‘De eerste stap’ en een GGD-locatie.

Trots dat wij dit project in samenwerking met Gemeente Grave en Elemans van den Hork Architecten mochten realiseren.

Maandag 10 september 2018 is de nevenvestiging van het Gomarus te Zaltbommel geopend! Deze feestelijke handeling werd verricht door Arie Slob, Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media.

De katholieke basisschool Wolderweide te Harderwijk is verbouwd! Maandag 3 september 2018 vond de officiële opening van het nieuwe gedeelte plaats. Wethouder M. Companjen heeft de feestelijke handeling verricht.

 

Maandag 3 september 2018 zijn we gestart met het boren van de palen t.b.v. het project ‘Nieuwbouw 16 appartementen ‘Grebbezicht’ te Opheusden’. Na de uitharding van de palen worden de werkzaamheden vervolgd met het bouwen van de kelder. Aansluitend wordt de begane grondvloer gerealiseerd.

Vrijdag 31 augustus 2018 was het dan zover, de doorbraak van het nieuwe IKC naar het Pax Christi College te Beneden-Leeuwen. Schooldirecteuren Henk Brakel (De Leeuwenkuil) en Helma de Haardt (OBS de Wijzer) schudden Pax-rector Lex van Drongelen de hand.

Lees hier het artikel van De Gelderlander.