Het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.

Scroll

In december 2019 start Burgland Bouw met de nieuwbouw van het Citadel College te Lent. Het betreft een onderwijsvoorziening voor MAVO- leerlingen. De school heeft een omvang van 4.170 m² BVO.

Donderdag 26 september 2019 werd het Kindcentrum te Beneden-Leeuwen feestelijk geopend. Het programma ving aan met een ontvangst in de MFA De Rosmolen, waarna leerlingen, teamleden en genodigden, naar het Kindcentrum liepen voor de opening.

Bij aankomst mochten enkele leerlingen, de naam op het gebouw onthullen. Aansluitend kregen alle genodigden een rondleiding door de scholen.

17 September 2019 zijn de 21 bedrijfsunits ‘De Wave’ te Houten opgeleverd.

 

Vorige week is de nieuwbouw van het Sportcentrum te Malden opgeleverd! De sleutel is overgedragen aan wethouders René Waas en Maarten Schoenaker, wie deze vervolgens overdroeg aan Bert Lavrijssen (Laco). Tijdens de oplevering werd de zogenaamde ‘ingebruikname’ getekend, het pand is hiermee officieel overgedragen aan de gemeente en van de gemeente aan de exploitant Laco. De komende tijd worden de nieuwe sporthallen, kleedkamers en horecavoorziening verder ingericht. Inwoners, sportverenigingen en beheerders namen het sportcentrum direct in gebruik; in de ochtend werden er yogalessen gegeven en in de middag vonden de eerste zwemlessen al plaats.

Het nieuwe sportcentrum bestaat uit verschillende sporthallen, een binnenbad met nieuwe kleedvoorziening, een nieuwe centrale entree en bijbehorende horeca en fysiotherapiepraktijk. Bovendien is het een zeer duurzaam sportcentrum, dit komt mede door de meer dan 1.000 zonnepanelen die zich op het dak bevinden.

Bekijk hier de update van ‘Nieuwbouw Smartlog DHG te Venray’.

Kijkmiddag Neude, een groot succes! Bij elkaar hebben we zo’n 700 mensen ontvangen. Vrijdag 14 juni konden genodigden en werknemers van de Bibliotheek een kijken nemen in het oude postkantoor en zaterdag 15 juni werden de deuren geopend voor belangstellenden. Op beide dagen werden rondleidingen verzorgd! Lees hier het Artikel van het AD.

Op dit moment is de nieuwbouw bijna wind- en waterdicht en is de afbouw in volle gang. In het bestaande gebouw is de afbouw van de tweede en derde verdieping bijna gereed en op de begane grond en in de kelder wordt nog een aantal werken gesloopt!