Over Burgland Bouw

Een optelsom van factoren. In de eerste plaats onze mensen. Zij zijn ons kapitaal, zeggen we altijd.

Wat onze mensen met elkaar verbindt, is hun passie voor bouwen. We kunnen die passie kwijt in een breed scala aan bouwprojecten, van utiliteitsbouw tot commercieel vastgoed, van woningen tot zorg- en onderwijsinstellingen. Die variatie past bij ons, die geeft ons werkplezier. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn voor ons geen ‘extraatjes’, maar juiste essentiële voorwaarden.

Een minstens zo grote bron van voldoening is onze drive om onze klanten het beste resultaat te leveren. Het beste eindresultaat, maar ook het beste advies en de beste manier van samenwerken. Omdat er altijd ruimte is voor verbetering, blijven we steevast op zoek naar meer kennis, om nóg betere prestaties te leveren. Deze stevige ambities zijn verankerd in een horizontale organisatiestructuur waar iedereen daadkracht, betrokkenheid en betrouwbaarheid laat zien.

Scroll

Wim de Jong

Algemeen Directeur

Vincent van der Dussen

Controller

Hubert van Velden

Projectleider

Klaas Kort

Hoofd Planontwikkeling

Gerda van Eldik

Directiesecretaresse

Burgland Bouw realiseerde in opdracht van Archipel Zorggroep Eindhoven twee woontorens met commerciele ruimten te Eindhoven. De torens bevatten 19 bouwlagen waarvan 17 bovengronds en 2 bouwlagen ondergronds zijn gerealiseerd.

-

Burgland Bouw realiseert in opdracht van Gomarus scholengemeenschap een nieuw schoolgebouw te Zaltbommel voor vmbo, havo en vwo. Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 3.800 m2 verdeeld over drie bouwlagen.

-

Nieuwbouw kantoor en bedrijfshal Van Reenen Transport te Barneveld. De totale brutovloeroppervlakte van het project is ca. 22.000 m2. De bedrijfshal heeft 60 laad- en losdocks.

-

Neem contact op met een van onze adviseurs

Bouwers met daadkracht.