Werken bij Burgland Bouw betekent werken in een dynamische omgeving met groeipotentie. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste teamplayer die ons team komt versterken? Reageer op de vacature waarin jij kunt uitblinken!

Scroll

Je functie: Als timmerman en voorman bij Burgland Bouw werk je met vakmanschap aan zorgcentra, scholen, bedrijfshallen, kantoren of woonhuizen. Versta je je vak, dan ga je zelfstandig en in teamverband werken aan mooie kleinschalige, of juist grotere en complexere bouwwerken. Als voorman stuur je tevens aan en houd je toezicht op het werk.

Je sterke punten: Je bent een vakman met een behoorlijke dosis energie en een positieve instelling. Samen met je collega’s voel je je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat, maar ook voor veilige werkmethoden.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je brief met cv naar pz@burglandbouw.nl.Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Wim de Jong, tel: 0488 – 41 72 40.

 

Je sterke punten: Inzicht, creativiteit en overzicht bij het proces van voorbereiden, uitwerken en optimaliseren van bouwprojecten zijn kenmerken van jou als goede junior planontwikkelaar. Je kunt luisteren naar de klant, maar ook op een zorgvuldige manier de opdracht afmaken vanaf het eerste initiatief tot de start van de bouw. Je hebt tenminste je opleiding MBO Bouwkunde succesvol afgerond.

Je werkzaamheden: Je begeleidt aanbestedingstrajecten waarbij je onder andere een plan van aanpak schrijft en een planning opstelt. Je ontwikkelt als planontwikkelaar in bouwteam een bouwproject met en voor de opdrachtgever. Maakt begrotingen voor bouwprojecten. Je overlegt met de architect, constructeur en adviseurs over de invulling van de wensen en mogelijkheden. Door je inzet geef je praktische invulling aan woorden als ‘ontzorgen en ‘bouwpartner’.

Wij bieden: Bij Burgland Bouw krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit. Als je nog niet in bezit bent van het diploma hbo Bouwkunde dan bieden wij je de mogelijkheid om deze studie duaal bij ons te volgen.

Belangstelling? Mail je brief en CV naar pz@burglandbouw.nl. Je kunt ook even bellen met Wim de Jong, 0488-41 72 40.

 

Ben je een schoolverlater en heb je een diploma HBO Bouwkunde op zak? Reageer dan snel want wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een jonge werkvoorbereider.

Je werkzaamheden: Als werkvoorbereider zorg je voor de complete engineering van het bouwproject. Je bereidt het project op zodanige wijze voor dat het bouwproces soepel en gestructureerd verloopt. Daarbij ben je degene die alle stukken uitvoeringsgereed maakt, de inkoop voorbereidt, het meer- en minderwerk signaleert en de regie houdt over de onderaannemers.

Je sterke punten: Als werkvoorbereider ben je de perfectionist die tot in detail het project zich eigen maakt. Je hebt ruime, bouwkundige kennis op hbo-niveau. Je bent volhardend in je werk. Accuraat en systematisch zijn kernwoorden voor je functioneren.

Wij bieden: Burgland Bouw geeft je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een hecht team en in een bedrijf met en ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Mail je brief en CV naar pz@burglandbouw.nl. Je kunt ook contact opnemen met Wim de Jong, 0488-41 72 40.

 

Stagelopen bij Burgland Bouw B.V.: Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiaires. Onze organisatie ziet een goede stage als een springplank naar een vaste betrekking. Gedurende het hele jaar stelt Burgland Bouw stageplaatsen beschikbaar, met name op bouwkundig niveau. Zowel in de werkvoorbereiding als uitvoering zijn er mogelijkheden, specifiek voor MBO- of HBO Bouwkunde stages of afstudeeropdrachten.

Je arbeidsvoorwaarden: Bij Burgland Bouw krijg je alle ruimte om te laten zien wat je waard bent. Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een mooie stagevergoeding en een gezellige werksfeer. Je werkt in een hecht team en een bedrijf met een ijzersterke mentaliteit.

Belangstelling? Ben je bezig met een MBO of HBO- opleiding Bouwkunde? En heb je interesse in een boeiende stageplaats bij ons bedrijf, waar je onder deskundige begeleiding kennis en ervaring opdoet? Mail dan je cv naar pz@burglandbouw.nl.