Het la atste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.

Scroll

Maandag 10 september 2018 is de nevenvestiging van het Gomarus te Zaltbommel geopend! Deze feestelijke handeling werd verricht door Arie Slob, Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media.

De katholieke basisschool Wolderweide te Harderwijk is verbouwd! Maandag 3 september 2018 vond de officiële opening van het nieuwe gedeelte plaats. Wethouder M. Companjen heeft de feestelijke handeling verricht.

 

Maandag 3 september 2018 zijn we gestart met het boren van de palen t.b.v. het project ‘Nieuwbouw 16 appartementen ‘Grebbezicht’ te Opheusden’. Na de uitharding van de palen worden de werkzaamheden vervolgd met het bouwen van de kelder. Aansluitend wordt de begane grondvloer gerealiseerd.

Vrijdag 31 augustus 2018 was het dan zover, de doorbraak van het nieuwe IKC naar het Pax Christi College te Beneden-Leeuwen. Schooldirecteuren Henk Brakel (De Leeuwenkuil) en Helma de Haardt (OBS de Wijzer) schudden Pax-rector Lex van Drongelen de hand.

Lees hier het artikel van De Gelderlander.

Van 27 juli 2018 tot en met 17 augustus 2018 gaan wij genieten van onze bouwvak vakantie!
Maandag 20 augustus 2018 staan we graag weer voor u klaar.

Het melden van calamiteiten kan via het telefoonnummer: 0488 – 417240.

In samenwerking met Equipe voor architectuur en urbanisme gaat Burgland Bouw in opdracht van Zideris een duurzaam pand bouwen. De nieuwbouw van de 32 zorgwoningen wordt gerealiseerd op de plek van de voormalig bibliotheek aan de Bantuinweg te Rhenen. De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 2.200 m².

Burgland Bouw realiseert in opdracht van Verdouw Bouwproducten de nieuwbouw van haar nieuwe distributiehal met een inpandig kantoor. De totale bruto vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 10.000 m².

Bekijk hier de flyer van onze nieuwe afdeling!

Flyer-Service-en-Onderhoud

 

 

 

Op vrijdag 29 juni is het bouwbord voor het Integraal Kind Centrum (IKC) te Beneden-Leeuwen onthuld. Deze feestelijke handeling is door wethouder T. de Vree (Gemeente West Maas en Waal) en projectleider J. Langelaar (Burgland Bouw B.V.) verricht.

 

Op donderdag 28 juni 2018 is de nieuwbouw van MAVO RSG Lingecollege te Tiel feestelijk gestart. De zeven creatieve stenen, die door leerlingen van het RSG Lingecollege zijn gemaakt, werden onthuld.

Bekijk hier het feestelijke moment:
https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2318775/Nieuwbouw-mavo-Tiel-van-start

 

Bron: omroepgelderland.nl
Beelden: RegioTV Tiel

Op 21 juni 2018 is de uitbreiding op de katholieke basisschool Wolderweide te Harderwijk opgeleverd.

Op maandag 4 juni 2018 is er gestart met de sloopwerkzaamheden van de 16 appartementen Grebbezicht te Opheusden. Naar verwachting starten de nieuwbouwwerkzaamheden in augustus 2018.

 

Op woensdag 16 mei 2018 heeft wethouder Verspuij namens de gemeente Tiel de aannemingsovereenkomst getekend voor de nieuwbouw van RSG Lingecollege te Tiel.

Tiel, 16 mei 2018
Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.