Het laatste nieuws over bijvoorbeeld onze projecten in uitvoering leest u hieronder.

Scroll

Op maandag 4 juni 2018 is er gestart met de sloopwerkzaamheden van de 16 appartementen Grebbezicht te Opheusden. Naar verwachting starten de nieuwbouwwerkzaamheden in augustus 2018.

 

Op woensdag 16 mei 2018 heeft wethouder Verspuij namens de gemeente Tiel de aannemingsovereenkomst getekend voor de nieuwbouw van RSG Lingecollege te Tiel.

Tiel, 16 mei 2018
Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.

Op dinsdag 8 mei 2018 is de aannemingsovereenkomst getekend voor het project IKC in Beneden-Leeuwen.

Ook de bouwplaats is volledig ingericht; we zijn klaar om te starten!

 

 

Op vrijdag 4 mei 2018 is de eerste paal voor het Integraal Kind Centrum (IKC) Beneden-Leeuwen in de grond gegaan. Met deze feestelijke handeling is de bouw van de multifunctionele accommodatie officieel gestart. Wethouder B. van Swam heeft, samen met een leerling van basisschool de Wijzer, de handeling verricht.

Het Integraal Kind Centrum (IKC) is bedoeld voor kinderen van 0 tot 14 jaar en brengt het basis- en voortgezet onderwijs dichter bij elkaar. In het IKC worden de basisscholen De Leeuwenkuil en De Wijzer, twee technieklokalen van het Pax Christi College in Beneden-Leeuwen en kinderopvang/peuterspeelzaal ondergebracht. Doordat de verschillende onderwijsvormen bij elkaar zitten, kunnen leerlingen van het Voortgezet Onderwijs binnen de grenzen van het eigen schoolgebouw werkervaring opdoen. Te denken valt aan leerlingen die ervaring opdoen in de zorg door het meelopen op de peuterspeelzaal. het gebouw krijgt een bruto vloeroppervlakte van circa 3.200 m².

Alle huisstijlitems op de bouwplaats van het Gomarus college in Zaltbommel zijn voorzien van de nieuwe huisstijl.

Op maandag 23 april 2018 heeft de eerste betonstort plaatsgevonden voor het nieuwe sportcentrum in Malden.

Het nieuwe sportcentrum bestaat uit een wedstrijdzwembad, wedstrijdsporthal, sportzaal, fitnesscentrum, wellness, horeca en een praktijk voor fysiotherapie.